CBS for viderekomne II

4 juli, 2010 2 Af Sonia

Måske husker nogle dette indlæg:

http://blogapp.binson.dk/?p=413

Nu er der gået over tre måneder, siden jeg skrev til hhv. rektor, studiechef og sekretariat på Copenhagen Business School for at bede om en forklaring og anmode om, at min sag blev slettet.

Jeg forventede ærlig talt ingen forklaring på, at jeg optrådte som studerende ved CBS efter i to omgange at være blevet afvist, men jeg stolede dog på, at man ville slette min sag fra arkivet, sådan som man telefonisk havde forsikret mig om, at det ville ske.

Ikke desto mindre konstaterer jeg, efter at der er gået tre måneder uden svar fra nogen af de instanser, jeg henvendte mig til, at min sag aldeles ikke er slettet.

Begivenhederne tager nu en drejning, som gør denne sag stadig mere komisk og absurd, idet jeg modtager et brev om en spørgeskemaundersøgelse med titlen ”eurostudent”, iværksat af ministerierne for videnskab, undervisning og kultur. Man vil spørge mig – som europæisk studerende ved et dansk universitet ! – om min mening om de danske undervisningsinstitutioner og deres studerende.

I følgebrevet står der: “Vi har i øvrigt fået dine kontaktoplysninger af din uddannelsesinstitution”.

Dette kan kun betyde, at jeg stadig er registreret som aktuel eller tidligere studerende ved CBS København, idet jeg aldrig har søgt eller fået optagelse på nogen anden uddannelsesinstitution i dette land.

Jeg ved ikke, hvorfor jeg stadig kan undre mig. Jeg ved heller ikke, hvad jeg skal stille op, når jeg allerede såvel skriftligt som telefonisk har prøvet at få fejlen rettet. Jeg ved ikke, hvem jeg skal henvende mig til, når jeg hverken har kunnet få et svar fra rektor, studiechefen eller sekretariatet.

Her står jeg så, endnu en dag fastholdt i min status som spøgelsesstuderende ved CBS København.